Zasto kupovati na sajtu kupivino.rs

  • On-line prodavnica kupiino.rs je ekskluzivno mesto na kome možete naći najveći izbor vina iz Srbije, regiona i sveta po najpovoljnijim cenama.
  • Pored velikog broja komercijalnih vina, samo u našoj on-line prodavnici možete naći i veliki broj ekskluzivnih vina ciji smo direktni uvoznici i koja možete kupiti samo kod nas.
  • Tu je naravno i mogucnost da naše stručno osoblje pitate sve što vas zanima u vezi odredjenog vina.
  • Isporuku vina vršimo kurirskom sluzbom na celoj teritoriji Novog Sada na vašu adresu . Ukoliko živite van Novog Sada, vina ćemo vam isporučiti putem kurirske službe. Detalje o dostavi poručenih vina pročitajte ovde.
  • Za sva vina kupljena preko sajta kupivino.rs garantujemo da su čuvana i skladištena u idealnim uslovima (na kontrolisanoj temperaturi i idealnoj vlažnosti vazduha) tokom cele godine.
  • Za sve naše verne kupce i članove Kluba pripremili smo veliki broj poklona uz svaku porudžbinu, najpovoljnije cene vina na tržistu, specijalne akcije na odredjena vina, redovnu informisanost o svim novim vinima u ponudi kao i katalog sa kompletnom ponudom vina. Nekoliko puta godišnje organizovaćemo druženja sa našim vernim kupcima na kojima ćemo raditi besplatne degustacije vina, a sve u želji da dalje širimo vinsku kulturu i stvorimo odnos pun poverenja i medjusobnog uvažavanja.
  • Dovoljno je samo da izaberete vina koja želite, pozovete nas na broj telefona ili nam pustite vašu porudžbinu na e-mail i mi ćemo vam dostaviti vina na željenu adresu. Vino se u Novom Sadu isporučuje istog dana, a najdalje za 24h, a u unutrašnjosti Srbije maksimalno za 48h od momenta potvrde narudžbine. Pri tome možete birati vreme koje vam najviše odgovara za isporuku, a naš vozač će vas uvek kontaktirati pre isporuke na telefon koji ste ostavili u kontaktima.
  • Vina možete platiti prilikom isporuke. Pre slanja svake pošiljke dobićete i naš automatski e-mail ili ćemo vas pozvati telefonom kako biste znali kada možete da očekujete isporuku.
TOP