Transport i dostava

Dostava na teritoriji novog sada

Isporuku vina na teritoriji Novog Sada vršimo našim dostavnim vozilima na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja.

Za svaku kupovinu veću od 2.000,00 RSD dostava je besplatna na celoj teritoriji Novog Sada..

Za svaku kupivinu ispod vrednosti od 2.000,00 RSD trošak dostave se naplaćuje u zavisnosti u kom delu grada zivite.

Sve porudžbine na teritoriji Novog Sada koje primimo i koje nam budu potvrdjene do 23h isporučićemo istog dana. Porudžbine na teritoriji Novog Sada koje budu poslate posle 23h isporučićemo narednog dana u vreme koje vama bude odgovaralo.

Za hitne isporuke posle 23h na teritoriji Novog Sada molimo vas da nas kontaktirate na tel: 064 640 89 82

Dostava van teritorije novog sada

Isporuku vina van Novog Sada vršimo putem kurirske službe.

Za svaku kupovinu veću od 8.000,00 RSD dostava je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

Za svaku kupovinu ispod vrednosti od 8.000,00 RSD trošak dostave se naplaćuje i iznosi cenu u zavisnost od kolicine tj. Tezine vase porudzbine.

Sve porudžbine koje primimo i koje nam budu potvrdjene do 17h poslaćemo narednog radnog dana putem kurirske sluzbe a vreme dostave na vašu adresu je maksimalno 48h od momenta potvrde porudzbine. U slučaju da robu ne primite u predvidjenom roku molimo vas da nas obavestite e-mailom ili pozivom na telefone koji su dati na sajtu.

Plaćanje se vrši prilikom isporuke ili opstom uplatnicom. Za porudžbine veće od 8.000,00 RSD plaćate tačan iznos koji je na računu – ne postoje nikakvi dodatni troškovi. Za porudžbine ukupne vrednosti ispod 8.000,00 RSD plaćate i troškove dostave u iznosu u zavisnosti od kolicine i tezine isporuke.

Ostale napomene

Prilikom slanja pošiljke, bez obzira na mesto dostave, dobićete i naš mail ili ćemo vas pozvati telefonom da biste znali kada možete da očekujete isporuku.

Kako bi izbegli situacije da dostavljač nema kome da dostavi isporučena vina, molimo vas da osigurate nečije prisustvo na adresi koju ste naveli kao adresu dostave kao i da prilikom naručivanja date željeno vreme isporuke. Ukoliko ipak prilikom isporuke ne budete kod kuće nas vozač ili kurir će vas kontaktirati na mobilni telefon.

Plaćanje mozete vrsiti:

  • U gotovom novcu prilikom preuzimanja pošiljke
  • Opštom uplatnicom
TOP